Szalay Victoria Juliette fodrászati jegyzetei

Fodrászgyakornokként vállalok: festést, melírt, dauert, egyhossz, uniform és lefele hosszabbodó női, illetve férfi divat hajvágást, fazonigazítást, beszárítást, vasalást, hajberakást és alkalmi frizurát! Hétfőn, csütörtökön és pénteken 13-tól 19 óráig tudom fogadni vendégeimet a Weiner Leó utcai tanműhelyben. Munkáim megtekinthetőek itt a blogon, de ha bármi kérdésed van, írj a fórumba vagy dobj egy mailt: szalay@alice.it!

A blog olvasói nyomon követhetik, hogyan lesz egy (már) harmad éves fodrásztanoncból végzős szakember. Az iskolában szerzett tanulmányok, sikerek, balesetek, versenyek egy kis humorral fűszerezve.
Kötelező vizsgaanyagok, kontyok, hajak, vágástechnikák. Hogyan és milyen áron/módon lesz fodrász a fodrász. Félévi és év végi vizsgák, tömérdek vendégsereg... és ami még belefér.

Hogy mi ez a nagy haj-cihő?
Olvassátok és megtudjátok! Hajtalanság... akarom mondani esztelenség lenne kihajni... hagyni!
Hajra fel!

 

Csevegjünk!

Üzenőfal

Idő

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

hajciho.blog.hu

A hét képe

2009.01.29. 19:05 :: Viki Szalay

Én is gondoltam rá, hogy a kis szálkásszőrű tacsim szőrébe rakok egy-két melírcsíkot, végül nem vetetettem ilyen kínzások alá a kis drágát.... (tényleg csak kóbor gondolat volt, nem gondoltam komolyan sosem..:-))

Ám ez a kép minden eddigi kutyafodrászatos gondolatomat felülmúlja!

Rettentően édesek és viccesek ezek a kutyusok ilyen kompzícióban, így együtt :-D

..reméljük hogy azért tényleg csak vicc!

Hajra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajciho.blog.hu/api/trackback/id/tr34910820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.