Szalay Victoria Juliette fodrászati jegyzetei

Fodrászgyakornokként vállalok: festést, melírt, dauert, egyhossz, uniform és lefele hosszabbodó női, illetve férfi divat hajvágást, fazonigazítást, beszárítást, vasalást, hajberakást és alkalmi frizurát! Hétfőn, csütörtökön és pénteken 13-tól 19 óráig tudom fogadni vendégeimet a Weiner Leó utcai tanműhelyben. Munkáim megtekinthetőek itt a blogon, de ha bármi kérdésed van, írj a fórumba vagy dobj egy mailt: szalay@alice.it!

A blog olvasói nyomon követhetik, hogyan lesz egy (már) harmad éves fodrásztanoncból végzős szakember. Az iskolában szerzett tanulmányok, sikerek, balesetek, versenyek egy kis humorral fűszerezve.
Kötelező vizsgaanyagok, kontyok, hajak, vágástechnikák. Hogyan és milyen áron/módon lesz fodrász a fodrász. Félévi és év végi vizsgák, tömérdek vendégsereg... és ami még belefér.

Hogy mi ez a nagy haj-cihő?
Olvassátok és megtudjátok! Hajtalanság... akarom mondani esztelenség lenne kihajni... hagyni!
Hajra fel!

 

Csevegjünk!

Üzenőfal

Idő

hajciho.blog.hu

Iskolakezdés - ismét!

2010.09.06. 12:21 :: Viki Szalay

Elindult megint a tanév! Sokak nagy nem tetszésére, tudom.. de muszáj. A mi évolyamunknak ez az utolsó év!!! Mindenkinek kitartás kívánok, már csak annál is inkább mert ugyan már mindenki tudja, de azért kiírom a félévi vizsgafeladatokat:- marcell vízhullám-…

Szólj hozzá!

Címkék: vizsga

Io taglio i capelli in Italia! - Még Itáliában is hajat vágok!

2010.09.06. 12:12 :: Viki Szalay

Pár hétre ki kellett utaznom Itáliába letölteni a kötelező tanulmányi heteimet. Mindannyian elvesztünk a felszólító-, kötő-, feltételesmódokban, igeidőkben, prepozíciókban és egyéb nyalánkságokban, ...na meg a tenger habjaiban, amikor is egyik nap felkért az egyik kedves…

Szólj hozzá!

Címkék: női alaphajvágás