Szalay Victoria Juliette fodrászati jegyzetei

Fodrászgyakornokként vállalok: festést, melírt, dauert, egyhossz, uniform és lefele hosszabbodó női, illetve férfi divat hajvágást, fazonigazítást, beszárítást, vasalást, hajberakást és alkalmi frizurát! Hétfőn, csütörtökön és pénteken 13-tól 19 óráig tudom fogadni vendégeimet a Weiner Leó utcai tanműhelyben. Munkáim megtekinthetőek itt a blogon, de ha bármi kérdésed van, írj a fórumba vagy dobj egy mailt: szalay@alice.it!

A blog olvasói nyomon követhetik, hogyan lesz egy (már) harmad éves fodrásztanoncból végzős szakember. Az iskolában szerzett tanulmányok, sikerek, balesetek, versenyek egy kis humorral fűszerezve.
Kötelező vizsgaanyagok, kontyok, hajak, vágástechnikák. Hogyan és milyen áron/módon lesz fodrász a fodrász. Félévi és év végi vizsgák, tömérdek vendégsereg... és ami még belefér.

Hogy mi ez a nagy haj-cihő?
Olvassátok és megtudjátok! Hajtalanság... akarom mondani esztelenség lenne kihajni... hagyni!
Hajra fel!

 

Csevegjünk!

Üzenőfal

Idő

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

hajciho.blog.hu

Utolsó konty a szakmunkás vizsga előtt...

2011.06.19. 11:46 :: Viki Szalay

 Bizony, bizony.. holnap megkezdődnek a szakmunkás vizsgák. Egyes osztálytársaim kedden, míg a többiek (velük együtt én is) szerdán esnek túl a végső megpróbáltatáson. Tegnap megint kontyoztam egy picit és ahogyan lenni szokott, véleményem szerint egyre szebb és szebb.…

Szólj hozzá!

Címkék: konty

Mindjárt itt a SZMV!!!!

2011.06.14. 18:21 :: Viki Szalay

Hurrá, hurrá, már csak egy hét és megmutathatjuk a végső vizsgán hogy mit is tudunk! Közben persze nem árt gyakorolni. Amit igazán lehet már ismételni az a férfi klasszikus szárítás főleg, és a konty. Erről a két vizsgafeladatról készítettem két fotót... nem, igazatok…

1 komment