Szalay Victoria Juliette fodrászati jegyzetei

Fodrászgyakornokként vállalok: festést, melírt, dauert, egyhossz, uniform és lefele hosszabbodó női, illetve férfi divat hajvágást, fazonigazítást, beszárítást, vasalást, hajberakást és alkalmi frizurát! Hétfőn, csütörtökön és pénteken 13-tól 19 óráig tudom fogadni vendégeimet a Weiner Leó utcai tanműhelyben. Munkáim megtekinthetőek itt a blogon, de ha bármi kérdésed van, írj a fórumba vagy dobj egy mailt: szalay@alice.it!

A blog olvasói nyomon követhetik, hogyan lesz egy (már) harmad éves fodrásztanoncból végzős szakember. Az iskolában szerzett tanulmányok, sikerek, balesetek, versenyek egy kis humorral fűszerezve.
Kötelező vizsgaanyagok, kontyok, hajak, vágástechnikák. Hogyan és milyen áron/módon lesz fodrász a fodrász. Félévi és év végi vizsgák, tömérdek vendégsereg... és ami még belefér.

Hogy mi ez a nagy haj-cihő?
Olvassátok és megtudjátok! Hajtalanság... akarom mondani esztelenség lenne kihajni... hagyni!
Hajra fel!

 

Csevegjünk!

Üzenőfal

Idő

Naptár

2011
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

hajciho.blog.hu

Felnőttként az életben ... a szakmunkás vizsga után!

2011.08.17. 00:49 :: Viki Szalay

Kedves Mindenki, eljött az utolsó bejegyzésem ideje.Érkezett egy nagyon kedves levél a minap: "Szia!!!!!!! Ne haragudj ha zavarlak, de régen  írtál a honlapodra!!!!Hogy sikerült a szakmunkás vizsgád?????  Nem lesz az oldalon élménybeszámoló????Folytasd az írást…

1 komment